19 oktober 2006

Wok med torsk

Det er på tide med masse grønt, masse jern og masse sunne omega 3-syrer! Høsten har innhentet oss, og etter dagevis med litt lettvinte løsninger var det på tide å lage noe godt og sunt.

Wok med torsk

Torskefileter (1-2 per person avhengig av størrelse, mine var små gourmettorskfileter)
Wokblanding (frossen fra frysedisken, 1/4 pose per person)
Løk
Hvitløk
Ingefær
Soyasaus
Sweet Chilisaus
Thai krydderblanding
Salt og pepper
Kokosmelk (etter smak)

Fres løk og hvitløk. Kutt fiskefiletene i stykker og la dem surre i løkblandingen. Legg det hele til side. Fres grønnsakene og tilsett krydder. Tilsett fisken og løken. Riv ingefær og bland det inn. Bland sauser og kokosmelk i etter smak, vær forsiktig så ikke fisken går i oppløsning.

Serveres med ris. Det kan også være godt med litt kokosmelk i risen, men ikke overdriv, da blir det for søtt.

Godt, enkelt og sunt!