25 juni 2010

Indisk, trygg ferdigmat!

Bloggen har som vanlig lidd under travelhet, eksamen og den slags viderverdigheter, og nå er det snart FERIE! Vi setter kursen mot Italia om kun få dager, og jeg er allerede imponert over velvilligheten jeg møter i forhold til å finne mat der nede. Mer om det seinere.

I går hadde jeg, for første gang på lenge, en skikkelig lang arbeidsdag. Da må det ordentlig mat til, og jeg oppsøkte den lokale Coop-butikken for å se om jeg fant noe som fristet. Fjordland har kommet med nye, sunnere, økoaktige retter, men de skuffet med høyt innhold av gjærekstrakt, sukker osv. Men så, like ved siden av, fant jeg noe jeg hadde glemt: indisk ferdigmat uten en hel masse kunstige ingredienser, uten gluten og uten sukker! Det er melk i de fleste rettene, men det tåler jeg nå. Jeg valgte kylling tandoori, og det smakte riktig så godt.

Så for de som tåler litt melk, men gjerne vil ha mat uten gluten og sukker og for mye annet rart, prøv disse produktene!