Etter et par vellykkede forsøk med søtpotet - ovnsbakte og som ingrediens i suppe - kom turen til søtpotetmos. Jeg brukte løk og hvitløk som jeg surret sammen med biter av søtpotet, så helte jeg på vann og lot det hele putre en stund før jeg kjørte det i kjøkkenmaskin og jevnet med havrefløte. Mosen ble brukt som tilbehør til ovnsbakt laks med tomatpesto, og til det hadde jeg dampede sukkererter og litt pinjekjerner.
4 kommentarer:
Dette så veldig godt ut - har faktisk aldri forsøkt meg på søtpotet!
Det anbefales absolutt! Søtt og godt, og så vidt jeg har klart å lese meg til sunt også!
Høres ut som et spennende tilbehør, søtpotet har de helt sikkert hos grønnsaksbutikken i Lillestrøm. Denne må prøves!
Det har de helt sikkert, Sol - de har det til og med på min lokale Spar. Går jo an å lage med vanlig melk eller fløte for dere som tåler slikt :-) Også veldig godt ovnsbakt, det skal jeg til å spise nå :P
Legg inn en kommentar