I dag har jeg begynt på provokasjonstesting av hvete, som jeg ikke har spist på snart to år med få unntak. Dagens meny ble som følger:
Frokost: puffet hvete, havregryn, solsikkekjerner og sesamfrø med rismelk og banan
Lunsj: hvetetortilla med Streich (smørepålegg av solsikke, fås i ulike smaker), salat, kalkunpålegg og soltørkede tomater
Middag: fullkornspasta med hjemmelagde kyllingkjøttboller i tomat- og spinatsaus
I tillegg lagde jeg en slags eplekake på slump av havregryn, quinoamel, havremelk, olje, kardemomme, kanel og vanilje som jeg rørte sammen og helte oppå epler i skiver og stekte i 20-25 minutter, men jeg skrev altså ikke ned noen mengdemål. Smakte godt, og det er mer igjen til ukens leseøkter
Regelen er at en skal stoppe matvaren ved reaksjon, men siden jeg foreløpig føler meg OK prøver jeg noen dager til. Forsker på kroppen sin, altså!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar