Jeg har aldri vært den store øldrikkeren, antakelig fordi jeg alltid har blitt litt uggen av det, men en kald pils på en varm sommerdag er jo fantastisk. Jeg har gode erfaringer med Corona fra før, det er så å si glutenfritt og lett, og gir ikke samme følelsen i magen som vanlig øl. Siden jeg startet opp provokasjonstesting av gjær i går, bevilget jeg meg to Corona i solen med venninne etter arbeidstid. Det smakte godt! Seinere på kvelden drakk jeg en glutenfri øl med ingefær som snille Skumle hadde med til meg fra Tyskland for leeenge siden. Den var også veldig god! Resultatet? Veeeel... Vil ikke gå i detaljer, men magen var vel ikke udelt fornøyd med eksperimentet, hverken ølene eller det glutenfrie brødet jeg spiste til frokost og lunsj i går og frokost i dag. Jeg tester litt mer gjærholdig brød utover dagen, og så får vi se om jeg slutter i dag eller i morgen. Bare egg igjen nå, så er testingen over for denne gang! Er spent på time hos ernæringsfysiologen på torsdag.
halloumi and fall vegetable roast
for 3 dager siden
1 kommentar:
selv drikker jeg det glutenfrie ølet Glutaner - veldig godt! Bør prøves!!
Legg inn en kommentar