11 januar 2007

Fokusendring

Den intelligente leser vil nå skjønne at hun / han har havnet et helt annet sted enn vanlig. Årsaken er at ingling-bloggen som du kjenner den er borte vekk. Denne bloggen blir først og fremst mat- og drikke-preget, men før du vet ordet av det dukker det opp sidesprang og tull. Følg med, følg med... Hvis du vil, da.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hva skjer, hva skjer? Og hvorfor denne brå endring?

Men utrolig stilig bakgrunn, da! Og Inglings oppskrifter vil vi ha!

Vegard Thise sa...

Hei.

Dette var da svært så trist... Matoppskrifter er jo omtrent like kult som Siv Jensen...

Men, man skal respektere andres valg, så da så.

Klem fra Vegard

Ingvild sa...

Jeg skrev en post om grunnen til at jeg la ned den andre, men den lå ikke ute så lenge før jeg tok bloggen vekk.. Jeg følte rett og slett at jeg ikke hadde så mye å si som ikke ble for personlig og nært akkurat nå, derav den brå endring. Matoppskrifter er kult for oss som er glad i mat, Vegard. Du trenger ikke å lese dem hvis du ikke vil. Så greit er det! Hvis jeg føler at jeg har noe å bidra med, kan det hende jeg lager en ny inglingblogg - da mindre utleverende!

Vegard Thise sa...

Hei Ingvild...

Tror ikke du er så sint som stemmen din antyder. Jeg er også glad i mat, magen min tyder på det i alle fall - det er bare det å lage maten som er så himmla kjedelig...

Jeg forstår godt at man har behov for å ikke utlevere seg selv, og respekterer det. Syntes bare det var synd for jeg likte å lese om hendelsene i ditt liv - ble litt enklere å forholde seg til hvordan verden er hjemme, når man kan lese om hvordan noen opplever den.

Men, nå dette internett-tiden ut her. Jeg håper og tror at du forstår at jeg mente det positivt min gode venn! Vi snakkes før du vet ordet av det!

Klem, Vegard

Ingvild sa...

Klart jeg skjønte det :-) Ikke sinna i det hele tatt. Klem og klem! Skal prøve å bli flinkere til å maile deg og fortelle om livet i stedet ;-)