22 mai 2007

Nigella's back!


Det er mange meninger om Nigella Lawson, men personlig synes jeg hun er kul. Nå er hun tilbake med en programserie på nrk1, første episode er kl. 1955 i dag. Jeg er ikke sikker på om det er reprise eller ikke, men det tåler nok å ses igjen. Kveldens tema er sjokolade...


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det gikk opp for meg da jeg så gårsdagens program at Nigella er drømmedama mi. La gå at hun er 16 år eldre enn meg ;), hun er flott og hun kan lage mat. Hva mer kan man ønske seg?
Så til sjokoladen... Du har ikke tilfeldigvis en liste over hva Nigella laget i gårdagens program? Har veldig lyst på disse oppskriftene i bokform, men lurer på jeg da må kjøpe flere bøker eller om det holder med en.

Ingvild sa...

Alder er helt uvesentlig :-) Hun lagde: Sjokoladekake (husker ikke nøyaktig navn, men det er favoritten hennes som sikkert står i mer enn en bok..), chocolate cheese cake, triple chocolate brownies, en slags snacks av cornflakes og sjokolade, og varm sjokolade med rom. Skulle ikke forundre meg om alle eller flere er i "How to be a domestic goddess"

Anonym sa...

Endte med at jeg bestilte "Nigellas Fest" (som inneholder de fleste av oppskriftene fra nevnte program ser det ut til) + "Nigellas Fristelser". Nå skal det kokkeleres :)