14 oktober 2008

Sei(n) middag

I dag har jeg endelig fått trent både lenge og vel, etter et par litt slappe uker. På vei hjem var jeg i en av de mer velassorterte dagligvareforretningene og kjøpte blant annet fersk seifilet. Da jeg kom hjem lagde jeg dette:

Sei i spinat

Seifilet
Frossen spinat
Frisk basilikum
Fetaost
Salt og pepper

Kok opp vann og legg spinaten litt i bløt før du lar den renne av seg i en sil. Legg seifileten i en ildfast form. Dekk den med hakket basilikum og spinat, og krydre etter smak. Skjær fetaosten i terninger og dryss over. Stekes på 150-200 grader i ca. 20 minutter (sjekk om den er ferdig før du tar den ut)

Serveres med ris, for eksempel - jeg brukte naturris.

1 kommentar:

isla sa...

Åh, det hørtes godt ut! Må gå hjem og spise, nå.